دوشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - May 19 2025
کد خبر: ۱۳۳۱۲
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۰
عجب شیر پرس - مدیرکل راه و شهرسازی گیلان از بازگشایی و رفع انسداد پل سفیدرود منجیل_علی‌آباد خبر داد و گفت: این پل که از ساعت ۹ صبح تا عصر امروز به صورت غیرقانونی توسط پیمانکار مسدود شده بود، دوباره زیر بار ترافیک رفت و اکنون تردد در این مسیر جریان دارد.
به گزارش عجب شیر پرس به نقل از ایرنا، محمد مهدی علیزاده روز سه‌شنبه در خصوص علت انسداد این مسیر گفت: پیمانکار این پل بدون اخذ تاییدیه برای برطرف کردن نواقص پروژه اقدام به مسدود کردن غیرقانونی پل کرده بود که با پیگیری‌های مدیران استانی و هماهنگی‌های لازم با دادستانی و فرمانداری شهرستان رودبار، پل مذکور بازگشایی شد.
وی تشریح کرد: سی‌ام دی‌ماه سال ۱۴۰۳ کمیسیون تحویل موقت این پل تشکیل و صورتجلسه آن در محل پروژه توسط مسئولان مربوطه تهیه شد با توجه به اخطارهای مکرر شرکت آب منطقه‌ای گیلان و امور منابع آب شهرستان رودبار مبنی بر جمع‌آوری پلت‌فرم میانی و بررسی مجدد طرح حفاظت خاکریز، بازگشایی پل و محورهای منتهی به آن منوط به رفع نقص در اسرع وقت توسط پیمانکار شد.
علیزاده اضافه کرد: مکاتبات لازم از سوی اداره‌کل راه و شهرسازی با شرکت سهامی آب منطقه‌ای استان انجام و بررسی‌های لازم از سوی کارشناسان مهندسی رودخانه و سواحل این شرکت صورت گرفت و نتیجه مبنی بر جمع‌آوری مصالح دپو شده در بخش میانی رودخانه و تحکیم پاشنه پل از سوی شرکت سهامی آب منطقه‌ای به اداره‌کل راه و شهرسازی اعلام و به پیمانکار ابلاغ شد.
وی گفت: پیمانکار نیز طی نامه‌ای روز گذشته انجام عملیات رفع نقص را به اداره‌کل راه و شهرسازی اعلام کرد که مستلزم تایید شرکت آب منطقه‌ای استان بود.
به گفته وی، مکاتبه شهرستانی با امور منابع آب شهرستان رودبار به عمل آمد و با توجه به حساسیت موضوع و احتمال خطر در تاسیسات نیروگاه برق‌آبی استان و شهرستان، ابلاغ نسخه اصلی صورتجلسه تحویل موقت منوط به تایید شرکت سهامی آب بود.
وی اظهار کرد: پیمانکار مربوطه بدون پیگیری و اخذ تاییدیه ابلاغ نهایی در خصوص برطرف کردن نواقص مطروحه امروز این پل را بصورت غیرقانونی مسدود کرد که با پیگیری‌های مدیران استانی و هماهنگی های لازم با مسئولان استانی مسیر بازگشایی شد.
یکب از رسانه های گیلان صبح امروز خبری را در گفت و گو با محمد پاسیار پیمانکار ساخت این پل منتشر کرد که در آن عنوان شده بود: پل سفیدرود منجیل - علی آباد دی ماه ۱۴۰۳ با حضور هوشنگ بازوند معاون وزیر راه افتتاح شد، اما اداره کل راه و شهرسازی استان به عنوان کارفرما از تحویل گرفتن این پل خودداری می‌کند.
در این خبر از قول پیمانکار پل عنوان شده بود: علت آن عدم تاییدیه آب منطقه‌ای و اعلام نقص در پلت فرم ساخت خط ساحلی پل بوده است  اما از نظر فنی، سکوی نصب شده کاملا کارشناسی شده، ساخته شده است.
پل سفید رود در مسیر اصلی منجیل- طارم با صرف هزینه‌ ۴۸۰ میلیارد ریال ۲۹ دی ماه سال ۱۴۰۳ با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی، استاندار و جمعی از مسئولان گیلان بهره‌برداری شد.
این پل بزرگ با عرشه فلزی و پایه‌هایی با ۲ دهانه ۴۰ و ۵۰ متری به طول ۹۰ متر، عرض ۵.۵ متر و عرض پیاده‌رو ۵۰ سانتی‌متری در بحرانی‌ترین قسمت رودخانه و در محدوده استملاکی سد سفیدرود شهرستان منجیل با به‌کارگیری به روزترین اصول فنی و مهندسی انجام شده است.
احداث پل سفیدرود یکی از دغدغه‌های مهم مردم شهرستان‌های رودبار و طارم بود و نقش مهمی در جابه‌جایی بار و مسافر در این مسیر دارد.
کار ساخت این پروژه شهریورماه سال ۹۸ آغاز شد و با تکمیل و بهره برداری آن، مسیر و فاصله گیلان به روستاهای سفیدرود، علی‌آباد بالا و استان‌های همجوار (زنجان، قزوین، اردبیل) کوتاه‌تر می‌شود.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: