پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - February 13 2025
کد خبر: ۱۳۲۰۷
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۴
معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور:
عجب شیر پرس - معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: اتفاقاتی که علیه زنان رخ می‌دهد خوشایند نیست و دولت این مسئله را به صورت جدی پیگیری می‌کند.
به گزارش عجب شیر پرس به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، زهرا بهروزآذر، معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور در حاشیه جلسه هیئت دولت در واکنش به وقوع  اتفاقی تلخ  برای یک دختر پیرانشهری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: کلیات لایحه منع خشونت علیه زنان در مجلس به تصویب رسید و پنج جلسه در کمیته زنان و خانواده قوه مقننه مورد بررسی قرار گرفته است. 

وی افزود: ما در ابتدای هفته گذشته جلسه‌ای با فراکسیون زنان مجلس داشتیم و ان‌شاءالله با کمک یکدیگر موضوع خشونت علیه زنان را حل خواهیم کرد و امیدواریم مجلس کمک کند که بحث جرم انگاری و تشدید مجازات‌ها انجام شود. 

بهروز آذر متذکر شد: البته بخشی از این قضیه جنبه فرهنگی دارد اما تصویب این قانون به ما کمک خواهد کرد که این موضوعات سریعتر حل شود.

وی در پایان گفت: اتفاقاتی که علیه زنان رخ می‌دهد خوشایند نیست و دولت این مسئله را به صورت جدی پیگیری می‌کند و با سازمان بهزیستی نیز صحبت‌هایی داشته‌ایم که مراکز مشاوره در همه شهرها ایجاد شود؛ چرا که برخی شهرها فاقد این امکانات هستند و اورژانس اجتماعی ندارند.
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: