دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - November 25 2024
کد خبر: ۱۱۱۰۳
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۴
عجب شیر پرس - معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در اولین کنگره ملی بانوان تاثیرگذار با محوریت خیزش بانوان برای جهانی سرشار از معنوین و عدالت، سخنرانی کرد.
به گزارش عجب شیر پرس به نقل از فارس؛ معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در اولین کنگره ملی بانوان تاثیرگذار با محوریت خیزش بانوان برای جهانی سرشار از معنویت و عدالت، گفت: توانمندسازی و مدیریت در حوزه زنان و خانواده باید هدفمند و با برنامه‌ریزی صحیح صورت پذیرد.

انسیه خزعلی صبح امروز در اولین کنگره ملی بانوان تاثیرگذار که به همت معاونت زنان برگزار شد، با بیان معیارهای انتخاب بانوان تاثیرگذار، اظهار داشت: محورهای شناسایی زنان تاثیرگذار از بین زنان اعم از خانه دار ، شاغل وفعال اجتماعی، توانمندی در حوزه فناوری‌های دیجیتال، فضای مجازی، علم و پژوهش، حوزه کارآفرینی و اشتغال و زنان پیشرو در عرصه های فرهنگی وامور خیریه بوده است.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در ادامه بیان داشت: هدف از برگزاری این کنگره ملی شناسایی زنان تأثیرگذار در عرصه‌های فردی، اجتماعی و بین المللی بود و شناسایی این امر از طرق مختلف انجام گرفت. یکی از راه‌ها معاونت‌ها، مشاوره‌ها و مدیریت‌های بانوان در سراسر کشور بود که افرادی معرفی شدند و راه دیگر از سامانه فراگیری که راه اندازی شده است، و به شیوه مردمی تاثیرگذاران را شناسایی میکند

 خزعلی به دو طرح که امسال یکی در هفته زن و یکی در دهه فجر رونمایی می‌شود تولید نرم افزار مرتبط با دختران را طرح نخست دانست که در پیام رسان های ملی قرار است از آن بهره برداری شود

وی توضیح داد: نرم افزار هویت دختران برای دختران در فضای مجازی راه‌اندازی شده که قرار است در سال جاری از آن بهره‌برداری شود . این برنامه در فضای مجازی به نیازهای متعدد دختران از قبیل ورزش و تندرستی، سلامت و بهداشت، تفریح و اوقات فراغت، علم و زندگی، شناسایی خلاقیت و ابتکار دختران، امور تربیتی و اخلاقی، مهارت‌های ویژه بارویکرد بوم، محیط، جنسیت و بسیاری از دیگر نیازها که به اقتضای شرایط دختران و مزیت‌های ویژه نوجوانان باید به آن‌ها توجه کرد، می‌پردازد.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و بانوان، همچنین با تشریح برنامه‌های معاونت زنان در راستای توانمندسازی زنان در عرصه‌های مختلف، عنوان کرد: اجرای نظام مشاوره و خانواده، پیشران‌سازی زنان در دانش افزایی واشتغال و کارآفرینی، رصد چالش‌های ذهنی و آسیب‌شنایی حیطه زن و خانواده به تفکیک استان، ایجاد کارگروه امنیت و سلامت زنان، راه‌اندازی جشنواره فیلم بانوان، توانمندسازی و حمایت از خانواده، حمایت از زنان بدسرپرست و دختران بازمانده از تحصیل، از دیگر اقدامات معاونت زنان بر اساس ماموریت و تکالیف اسناد بالادستی است که با تامین اعتبار راه سریعتری را برای عملیاتی شدن خواهد پیمود.
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: