وی از صدور 95 درصد سند مالکیت روستایی شهرستان عجب شیر خبر داد و یادآوری کرد: از 9 هزار خانوار روستایی این شهرستان هفت هزار و 500 سند صادره و تحویل صاحبان ملک شده است.
باباپور، درادامه هم چنین از تخصیص 14 هزار تن قیر یارانه ای به ارزش 200 میلیارد ریال با پیگیری این بنیاد خبر داد.
وی افزود: این میزان قیر اعتباری، برای نخستین بار جهت بهسازی 158 روستای استان تخصیص داده شده است.
وی بر لزوم مشارکت دهیاری ها و شوراهای اسلامی مناطق روستایی برای جلب مشارکت بیشتر مردم و همکاری با بنیاد مسکن تاکید کرد و یادآور شد: در صورت مشارکت و همکاری شوراها و دهیاری ها، امسال تحول بزرگی در معابر روستایی ایجاد می شود.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی اظهار کرد: زیرساخت های آسفالت روستایی باید توسط دهیاری ها آماده شود و با آماده سازی این زیرساخت ها در موعد مقرر می توان بخش عمده ای از آسفالت معابر روستایی را به پایان برد و دهیاری هایی که مشارکت بیشتری در آماده سازی این زیرساخت ها داشته باشند، سهمیه بیشتری از آسفالت معابر دریافت می کنند.
باباپور، ادامه داد: با توزیع سهمیه قیر یارانه ای جهش بزرگی در اجرای طرح هادی در سطح روستاهای استان بوقوع می پیوندد و با استقبال و مشارکت نهادهای محلی و دهیاران، جدول گذاری، جابجایی تاسیسات و زیر سازی بیش از 112 روستای استان اجرا می شود.
وی گفت: هم اکنون برای انجام عملیات آسفالت در روستاها، پیمانکار انتخاب شده و در مرحله اخذ ضمانت نامه بانکی برای صدور حواله قیر بوده و بیش از دو هزار و 800 تن حواله قیر از سهمیه فوق به شرکت نفت پاسارگاد صادر شده است.
مدیرکل بنیاد مسکن آذربایجان شرقی اظهار کرد: چنین طرح هایی نیاز به مشارکت داشته و با توجه به اینکه سال گذشته زیر سازی تعدادی از طرح ها با مشارکت دهیاران و بخشداران و سایر نهادها آماده و تعریض شده، این امر باعث هم افزایی برای اجرای طرح های بنیاد مسکن شده است.
باباپور، از تخصیص 750 تن قیر رایانه ای برای هشت روستای عجب شیر خبرداد و افزود: با توجه به مشارکت خوب مردم و دهیاران در روستاهای این شهرستان، طرح هادی و آسفالت معابر روستایی این روستا اجرا می شود.
فرماندار عجب شیر نیز در این جلسه خواستار مساعدت و همکاری بیشتر بنیاد مسکن در بازسازی روستاهای این شهرستان شد.
ابراهیم طاهری، با قدردانی از حضور و مشارکت مردمی در اجرای طرح های مقاوم سازی ساختمان های روستایی، افزود: در این شهرستان 9 هزار خانوار روستایی وجود دارد و حدود 50 درصد واحدهای مسکونی روستایی مقاوم سازی شده و باید شرایطی فراهم شود تا تمامی ساختمان های خشتی و فرسوده تخریب و نوسازی شود.
وی، خواستار تخصیص بودجه بیشتر برای توسعه روستاهای این شهرستان با در اختیار گذاشتن اعتبارهای مورد نیاز برای بنیاد مسکن شد.
فرماندار عجب شیر با اشاره به اقدام های بنیاد مسکن در مقاوم سازی ساختمان های مسکونی روستایی اظهار کرد: مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی موجب کاهش تلفات و خسارت در مواقع بروز حوادث غیرمترقبه می شود.
طاهری، ادامه داد: بنیاد مسکن با اجرای طرح های عمرانی در روستاها و شهرها فرهنگ کار و تلاش را در جامعه احیا کرده است.
وی، خواستار اجرای طرح هادی روستاهای چنار، هرگلان، قوزلوجه و ینگجه در این شهرستان شد و گفت: توسعه روستایی با بهسازی روستاها و اجرای طرح های هادی میسر است و در این زمینه اقدام های مناسبی در این شهرستان انجام شده است.