عجب شیر پرس- رییس شورای اسلامی تبریز گفت: رسانه بطن و چشم بینای جامعه و انعکاسدهنده تمام مسائل ریز و درشت شهر بوده و در آگاه سازی مردم و مسوولان نقش بسزایی ایفا میکند.
به گزارش عجب شیر پرس به نقل از ایرنا، حجتالاسلام رسول برگی در آیین اختتامیه جشنواره «تبریز ما» افزود: شناخت صحیح از مدیریت شهری، موجب برنامه ریزی دقیق برای اجرای پروژههای شهری میشود و در این زمینه رسانه ها از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند.
وی با اشاره به اینکه پژوهش مسالهای قرآنی است و هر حرکتی بدون پژوهش نتیجهای نخواهد داد، اظهار داشت: نگاه علمی و پژوهشی مرکز پژوهشهای شورای اسلامی کلانشهر تبریز به مسائل شهری قابل قدردانی است.
رییس شورای اسلامی تبریز گفت: شهرداری تبریز باید شایستهترین شهرداری کشور معرفی شود، زیرا که در نیمه نخست سال تحقق بودجه ۱۰۰ درصدی داشته است و کلانشهرهای دیگر در تحقق بودجه به اندازه تبریز موفق عمل نکردهاند.
حجت الاسلام برگی، با بیان اینکه تحقق ۱۰۰ درصدی بودجه در ۶ ماه نخست سال انتظارات شورای شهر از شهردار را بالا برده است، ادامه داد: موفقیت این شهر در دستیابی به تحقق بودجه ۱۰۰ درصدی در سایه تدابیر شهردار، تعامل و همراهی اعضای شورای شهر با مدیریت شهری و تلاش شبانهروزی پرسنل این مجموعه محقق شده است.
رسانهها با انتشار صحیح اخبار شهرداری و شورای شهر ارتباط خوبی بین مردم و مدیریت شهری ایجاد کردهاند
رییس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر نیز با بیان اینکه اهتمام و جدیت مجموعه رسانه ای تبریز در تحلیل و انتشار اخبار شورای شهر و شهرداری تبریز در کشور بی نظیر است، گفت: رسانهها با انتشار صحیح اخبار شهرداری و شورای شهر ارتباط خوبی بین مردم و مدیریت شهری ایجاد کردهاند.
روحالله رشیدی، در این آیین افزود: علاقمندی رسانههای تبریز به انتشار اخبار مدیریت شهری، عملکرد این نهاد شهری را برجسته کرده و انتظار مدیریت شهری ورود جدی رسانهها در مسائل ریز و کلان شهر و تحلیل و ارائه راهکار برای آنها است.
وی اظهار داشت: میانگین دانش فعالان رسانهای تبریز رشد قابل توجهی داشته و تخصصهای مختلفی در حوزه مدیریت شهری را کسب کردهاند.
نخستین جشنواره پژوهشی- رسانهای «تبریزما» با معرفی نفرات برگزیده در ۲ بخش پژوهشی و رسانهای به کار خود پایان داد.
این جشنواره از هفتم خرداد سال جاری پذیرای آثار اصحاب رسانه و قلم شهر تبریز بود و پس از اتمام مهلت شرکت در این رویداد در ۳۱ شهریور، کار داوری آثار رسیده آغاز شد.
۲۴ رسانه و ۶ فصلنامه پژوهشی با ارسال ۱۳۰ رسانه در این رویداد شرکت داشتند که نفرات برتر پس از دو مرحله داوری انتخاب و عصر امروز توسط مدیریت شهری تبریز مورد قدردانی قرار گرفتند.
محورهای اصلی این جشنواره شامل عدالت شهری، محیط زیست شهری، شهرسازی و معماری، ترافیک و حمل و نقل شهری، حقوق شهروندی، فرهنگ و جامعه، پیوست های مختلف پروژه های عمرانی، حاشیه نشینی، بازآفرینی و احیای بافت فرسوده، اقتصاد شهری و خدمات شهری است.