قاچاق روزانه ۲۰ میلیون لیتر فرآورده نفتی
قاچاق روزانه ۲۰ میلیون لیتر فرآورده نفتی
عجب شیر پرس - معاون وزیر نفت گفت:قاچاق روزانه بیش از ۲۰میلیون لیتر فرآورده، واردات را به کشور تحمیل کرده است.

به گزارش عجب شیر پرس به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدصادق عظیمی‌فر، معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش در نخستین همایش پیشگیری و مقابله با قاچاق فرآورده‌های نفتی در پژوهشگاه صنعت نفت گفت:شدت مصرف انرژی در ایران ۳برابر میانگین جهانی است و حجم قاچاق روزانه بیش از ۲۰میلیون لیتر قاچاق سوخت، واردات فرآورده را به کشور تحمیل کرده است.

وی افزود:هدف از برگزاری این همایش بررسی زمینه‌های بهبود این معضل و شناخت دقیق ریشه‌ این پدیده به منظور کاهش هزینه‌ها برای مقابله با آن است.

او بیان کرد:منشا عمده شکل‌گیری قاچاق سوخت در کشور بخش مصرف است و تلاش می‌کنیم از ابزار هوشمندسازی برای جلوگیری از اتلافات بهره‌برداری کنیم.

وی افزود: با تقاطع‌گیری سامانه‌ها در یک سال گذشته حجم عظیمی از بارنامه‌ها و باربرگ ها و کارت‌های هوشمند سوخت شناسایی شد.

عظیمی فر بیان کرد:میانگین مصرف گازوئیل در کشور با مدیریت مصرف روزانه ۴میلیون لیتر کاهش یافته است.

او بیان کرد: ذخیره سازی نفت‌گاز کشور امروز ۲برابر سال گذشته است و با مدیریت در مصرف، می‌توانیم از واردکننده نفت‌گاز تبدیل به صادرکننده شویم.