جنازه جوان سقزی پس از سه روز در سد مهاباد پیدا شد
جنازه جوان سقزی پس از سه روز در سد مهاباد پیدا شد
عجب شیر پرس - معاون عملیات سازمان آتش‌نشانی مهاباد گفت: جنازه جوان سقزی غرق شده در سد مهاباد پس از سه روز جستجوی تیم های غواصی پیدا شد.

به گزارش عجب شیر پرس به نقل از ایرنا، سردار فداکار بامداد دوشنبه اظهار کرد: این جوان ۲۰ ساله اهل شهرستان سقز که به همراه پدرش روز جمعه برای شنا به سد مهاباد رفته بود، دچار غرق شدگی شد.

افزود: این جوان پس از شنا از طرف جزیره مهاباد به طرف دیگر سد دچار خستگی و در میان راه دچار غرق شدگی شد.

معاون عملیات سازمان آتش‌نشانی مهاباد گفت: تیم‌های جست‌وجو و نجات از روز جمعه در عمق حدود ۲۰ متری سد و در نزدیکی دریچه به دنبال جسد بودند، تا اینکه سرانجام موفق به یافتن جسد وی شدند.

وی با قدردانی از تلاش تیم های غواصی افزود: پس از این حادثه علاوه بر تیم غواصی مهاباد، تیم های غواصی و ملوانان از شهرهای اطراف از جمله بوکان، سقز و میاندوآب در سد مهاباد به جستجوی جنازه این جوان غرق شده پرداختند.

وی افزود: بسیاری از شهرندوان مهاباد نیز در طول این سه روز با خانواده این جوان ابراز همدردی کرده و وسایل و امکانات مورد نیاز را برای اعضای خانواده و آشنایان وی تیهه و تدارک دیدند.

فداکار گفت: جنازه این جوان پس از پیدا شدن در سد مهاباد برای بررسی علت حادثه و سایر تشریفات با بدرقه مردم به مراجع ذیصلاح تحویل داده شد.

وی یادآور شد: سد مهاباد منبع اصلی تأمین آب شرب و کشاورزی منطقه به شمار می‌رود و مسوولان محلی بارها نسبت به خطر شنا در این سد هشدار داده‌اند.

سد مهاباد دارای ۱۹۷ میلیون متر مکعب ظرفیت اسمی و ۱۷۲ میلیون متر مکعب ظرفیت مفید است که علاوه بر تأمین آب شرب شهر، بیش از ۱۲ هزار هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان را نیز زیر پوشش قرار می‌دهد.

این سد که در ضلع غربی این شهر احداث شده است تنها یک کیلومتر با شهر فاصله دارد و به همین لحاظ نزدیک‌ترین سد به مناطق مسکونی در جهان به شمار می‌آید.