جعفر شکوریان
نان پرمصرف ترین ماده غذایی مورد استفاده در خانوارهای ایرانی بوده و کیفیت آن به صورت مستقیم در سلامت جامعه اثر می گذارد. تاثیر مصرف نان سالم در پیشگیری از ابتلا به انواع بیماری ها اثبات شده است.
آقای استاندار! نانوایی ها به امان خدا رها شده است کسی هم جوابگو نیست اگر کسی بخواهد از نانوایی ها، پخت بربری، پخت سنگگ، شکایت کند باید بکجا برود و با چه کسی با چه شماره ای تماس بگیردو آدرس آن اداره کجاست و چه کسی مسئول پاسخگویی است. هیچگونه اطلاع رسانی در این مورد در مغازه های فوق دیده نمی شود. اگرکسی هم به فرمانداری یا به سازمان غله مراجعه کند و یا تماس بگیرد نتیجه ای حاصل نخواهد شد. انگار نانوایی ها قدرت مافوق خودشان را دارند هر چه بخواهد و دوست دارند همان خواهد شد. با اینکه باید با چند نفرکار آماده سازی و پخت و تحویل نان را پیش ببرند ولی متاسفانه اکثرا” همه این کارها را یک نفر انجام می دهد دیگر برایش مهم نیست مردم چند ساعت در صف باشند و از ناظران هم خبری نیست، کنترلی درکار نیست، واقعا پاسخگوی این مهم کیست؟! این همه بی نظمی ها و نابسامانی ها که اتفاق می افتد!
آقای استاندار! مردم برای خرید یک قرص نان بربری، سنگگ و… باید به اجبارکنجد دار ببرد این یعنی جیب مردم را خالی کردن در روز روشن، برای یک قرص بربری باید ۲ قرص کارت بکشد این یعنی با زیان رساندن اجباری به مردم سود صد درصدی می برد و از طرفی هم به خاطر فروش ۱ قرص نان یارانه ۲ قرص را از دولت می گیرند نان پخته نشده را باید در بازار آزاد جستجو کرد!
آقای استاندار! نظری بر ما کن، قدمی رنجه بفرما و شخصا” به صف نانوایی ها سربزنید از نزدیک به درد بی درمان مردم گوش کنید و با مردمی که در صف چند قرص نان ایستاده اند همکلام شوید و از نزدیک ضعف نظارت، عدم دسترسی به مسئولین، گلایه های این قشررا از مسئولین .. ناظرشوید و از کیفیت نان، وزن نان، پخت نامناسب نان، در دسترس نبودن کارت خوان و یک نفر بجای چند نفر کارکردن را مشاهده فرمایید…” مردم چه گناهی کرده اند پول بدهند خدمات نگیرند”؟!
آقای استاندار! ما باید برای نظارت کردن هم کسی را از خارج وارد کنیم!؟، باید تخصص لازم را داشته باشد ؟ما نداریم؟!!!، به نظر حضرتعالی اگر داریم، چرا اینگونه نظارت می لنگد؟!
آقای استاندار! علمای قدیم می گفتند وقت طلاست آیا همان طلا است که ما هر روز در صف انتظار چند قرص نان گرفتن سپری می کنیم. به زعم مسئولین امر با وجود اضافه کردن آرد، صف خرید همچنان پا برجاست با اضافه کردن آرد خالی شدن جیب خریداران و دولت خلاصه می شود مردم به اجبار باید کنجد دار بخرند بدون کنجد پختی صورت نمی گیرد مردم هر چه اعتراض کنند کسی جوابگو نیست، صاحبان نانوایی ها و … هم از این سکوت مسئولین به حرف های مردم گوش نمی دهند و در دل خود می خندند و می گویند بروید از جای دیگر بخرید.. دیگر به اینجا نیاید!
آقای استاندار! وقت آن رسیده که باید نظارت کرد، کنترل کرد، به درداین مردم غیور و همیشه در صحنه نظام رسیدگی کرد، متخلفین را به مردم معرفی کرد، متولین نظارت را به مردم معرفی کرد و از مسئولین پرسید چرا کیفیت نان خوب نیست، وزن نان کم است، پخت بی کیفیت نان قسمتی سوخته و قسمتی دیگر نپخته به مردم تحویل می دهند!
آقای استاندار! به عنوان عالیترین مقام اجرایی دولت در استان، لطفا” مقررفرمایید متولیان نظارت چه کسانی هستند معرفی فرمایند، در طول نظارت از چه روشهایی استفاده می کنند که جوابگو نیست همچنان قدرت، مدیریت، انتخاب و… دردستان مالکین نانوایی ها، بربری فروش ها و سنگگ پذیرها است هر طوری که دوست دارند انجام می دهند چرا اینگونه شده!
آقای استاندار! لطفا دستور فرماید متولیان نظارت با نام و سازمان و شماره آنها در ساعت کار و آدرس آنها در شیشه ورودی با فونت و اندازه بزرگ در دید همگان قرار گیرد و مردم براحتی بتوانند مشکلات خودشان را در میان بگذارند و آنها هم بعد از پیگیری شخص را در جریان امور قرار دهند!
آقای استاندار! نظارت کردن تخصص های لازم را می طلبد که ما نداریم روش ومنش خاص خودش را دارد که ما نداریم اینگونه صف خرید چند قرص نان باید صبح اول وقت همه در خوابند کارمند ان و.. قبل از رفتن به اداره، سازمان، شرکت و.. چند قرص نان را بگیرد تا شکم بچه ها را سیر کند آیا این هدررفتن انرژی شخص، کارمند و… که باید در اداره صرف می شد در صف خرید نان صرف می شود و بهره وری را به امان خدا سپردن و دیگر تاب و توان کارکردن را نداشته باشد و از قافله بهره وری عقب خواهیم ماند!
آقای استاندار! لطفا! لطفا! لطفا! نظارت را جدی بگیرید و از سازمانهای متولی بخواهید با مردم و برای مردم باشند.
آقای استاندار! اگرنظارت سروسامان بگیرد و به صورت روزانه کنترل و نظارت های متعدد صورت بگیرد با کمترین داده بیشترین ستاده را خواهیم گرفت نه تنها صف خرید از بین خواهد رفت و دیگر نیازی به اضافه کردن آرد به نانوایی ها را نخواهیم داشت!
آقای استاندار! علم مدیریت یعنی انجام دادن کارها توسط دیگران که به چند مورد آن می توان اشاره کرد که اگر آنها را انجام دهیم می توانیم دنیا را به مدیریت خود درآوریم شاخص های که می توان نام برد: برنامه ریزی، سازماندهی، هماهنگی،کنترل و نظارت را نام برد که همه آنها بدرستی انجام گیرد، کیفت نان، وزن نان، صف نان، پخت مناسب نان و… دست خواهیم یافت!
آقای استاندار! این نانی که ما می گیریم، این حق ما مردم شهید پرور، مردم ولایت مدار، مردم همیشه درصحنه، مردم ایثارگر، مردم فداکار، مردم با غیرت ومردم… نیست لطفا نظری کن به حال ما، به ساعت های انتظار پشت صف های ما، به انتظار چند قرص نان بی کیفیت ما!
آقای استاندار روزنامه سراسری عجب شیر با داشتن آژانش خبری و… آمادکی دارد با تمام امکانات بطور روزانه با متوالیان نظارت رودرو به مصاحبه بنشیند و پل ارتباطی مردم و مسئولین باشد!
آقای استاندار! لطفا وقتی را در اختیار رسانه ها قرار دهید که دغدغه مند هستند می خواهند مشکلات و نابسامانی ها را با شما در میان بگذارند و به گوش حضرتعالی و مسئولین برسانند دیگر انتظار چندین ماه برای وقت گرفتن نداشته باشند که با حضرتعالی چند دقیقه ای .. گفت و شنود داشته باشند حضرتعالی در روزخبرنگار درسالن استانداری فرمودید برای ملاقات با من با رئیس روابط عمومی هماهنگ شوید روزنامه سراسری عجب شیر پا را فراتر ازآن گذشته از روابط عمومی نتیجه نگرفته برای وقت ملاقات چند دقیقه ای با حضرتعالی با رئیس دفتر حضرتعالی پیگیری نموده افسوس وصد افسوس پیگیری های متعدد از این دو بزرگوار هم بعد از گذشت چندین ماه تا این لحظه منتج به نتیجه نگردیده است! به امید خدا روزی فرا رسد وقت ملاقات به روزنامه سراسری داده شود!
جعفر شکوریان
صاحب امتیاز و مدیر مسئول
روزنامه سراسری عجب شیر
- نویسنده : جعفر شکوریان