به گزارش عجب شیر پرس به نقل از ایرنا، ایده «پیادهسازی راهکارهای هوش مصنوعی کاربردی برای تحلیل دادههای چندحسی» به ابتکار مهندس «مارال صاحبی»، با حمایت پارک علم و فناوری کرمانشاه، در جمع برترین ایدههای پویش ملی توانافزایی هستههای فناور قرار گرفت.
مارال صاحبی ، کارشناس ارشد فیزیک و از فعالان حوزه هوش مصنوعی، موفق شد با ارائه ایده «پیادهسازی راهکارهای هوش مصنوعی کاربردی برای تحلیل دادههای چندحسی» بهعنوان یکی از ایدههای منتخب در پویش ملی «توانافزایی شکلگیری هستههای فناور» در جمع ۲۸ طرح برتر این رویداد قرار گیرد.
صاحبی با اشاره به جزئیات این ایده اظهار کرد: هدف از اجرای این طرح، توسعه فناوریهایی است که توانایی تحلیل همزمان دادههایی از جنسهای متفاوت از جمله تصویر، صدا، سیگنال و دادههای محیطی را دارا باشند.
به گفته وی این ایده چند پروژه کلیدی همچون سیستم هوشمند تعیین فاصله قرنیه ویژه کاربردهای بینایی ماشین در چشمپزشکی و اپتومتری، سامانه نظارت هوشمند در کشتارگاه طیور بر پایه ترکیب بینایی کامپیوتری، پردازش صوت و دادههای محیطی، دستگاه تشخیص خلوص مواد با استفاده از طیفسنجی در ابعاد کوچک و بطری هوشمند ویژه نظارت بر مصرف و کنترل کیفیت را شامل میشود.
این پژوهشگر با اشاره به ۶ سال سابقه فعالیت تخصصی در حوزههای فنی و تحقیقاتی، طراحی و پیادهسازی سیستمهای هوشمند چندحسی و ابزارهای دقیق سنجش، گفت:خوشبختانه با حمایتهای پارک علم و فناوری کرمانشاه نظیر اختصاص فضای مناسب به تیم اجرایی، برگزاری بوتکمپهای آموزشی در حوزه مدیریت و کسبوکار، همچنین ارائه خدمات تخصصی از جمله سمینارهای مالیاتی و حمایت از رشد استارتاپها، مسیر رشد و معرفی طرح به شکل چشمگیری هموار شد.
صاحبی ضمن قدردانی از نقش مؤثر پارک علم و فناوری کرمانشاه در تأمین زیرساختها و برگزاری نشستهای انتقال تجربه با حضور کارآفرینان و اساتید حوزه فناوری، تأکید کرد: استمرار حمایت و توسعه این خدمات بدون شک میتواند سهم قابل توجهی در ارتقای جایگاه فناورانه استان و کشور داشته باشد و زمینه تحقق اقتصاد دانشبنیان و توسعه صنعت را فراهم کند.
وی با اشاره به پیگیری اجرای این ایده، گفت: امیدوارم با حمایتهای پارک علم و فناوری کرمانشاه، بتوانم این ایده را به طرحی کاربردی و اثربخش در حوزه فناوریهای نوین تبدیل کنم.