عجب شیر – با حضور مدیران تشکلهای صنفی و صنعتی صنعت چرم و کفش، نشست هم اندیشی برای برگزاری هرچه بهتر همایش و رونمایی از ” چهارمین همایش تجلیل از کارآفرینان صنعت کفش تبریز ” در محل اتاق بازرگانی تبریز برگزار شد.
از ۱۴ تن از کارآفرینان صنعت کفش در بخش تولید، فروش و مواد اولیه تجلیل می شود.
به گزارش روزنامه عجب شیر: در این مراسم ابتدا مهندس عین اله حسین زاده دبیر این همایش پیرامون اهداف و برنامه های همایش و فعالیتهای صورت گرفته توضیحاتی کامل بیان نموده و گفت: چهارمین همایش تجلیل از کارآفرینان صنعت کفش تبریز ۱۶ اسفندماه سال ۱۴۰۴ در هتل رویال پلاس تبریز برگزار می شود و از در این همایش از ۱۴ تن کارآفرینان در بخش تولید، فروش و مواد اولیه صنعت کفش تبریز تجلیل می شود.
بر اساس این گزارش: در ادامه آقایان علیرضا جباریان فام رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان کفش آذربایجان شرقی، حسین منافی رئیس اتحادیه کفاشان کلانشهر تبریز، مهندس مهدی آقانژاد رئیس محترم انجمن کفش تبریز و هادی ساعی رئیس اتحادیه کیف، چرم، کالای ورزشی و لوازم کفش کلانشهر تبریز نکته نظرات خودشان را پیرامون برگزاری هرچه باشکوهتر این همایش بیان و آمادگی خود را برای هرگونه همکاری اعلام نمودند و در ادامه دیگر میهمانان نیز به ویژه اعضای هیئت مدیره اتحادیه کفاشان کلانشهر تبریز آقایان دژبانی، انصاری، بهرامی، پور ابراهیم و مهندس مودتی از مدیران باتجربه تشکلهای صنفی و پورسلطان مسئول امور تشکلهای اتاق بازرگانی تبریز و حامیان مالی و معنوی این همایش آقایان مطلق، صداقت، رسول پور و … ضمن تشکر از برگزارکنندگان همایش نکته نظرات خود را بیان نمودند و در پایان از پوستر همایش رونمایی و توسط حضار به امضا رسید.
















































